مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 مرداد 1401 ساعت 09:272022-08-20سياسي

واکنش ها به وقاحت موسوی ادامه دارد| می خواهد بگوید «من هم هستم»


میرحسین موسوی، عنصر ناکام فتنه تغلب 88، بار دیگر با اظهاراتی علیه مدافعان شریف حریم آل الله چهره واقعی خود را نمایان ساخت؛ در دومین گزارش از واکنش مسوولان کنونی و سابق و چهره های موثر استان اصفهان نسبت به این بیانیه وقیحانه به سراغ چندتن دیگر از این افراد .

- به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، روزهای گذشته انتشار بیانیه ای از سوی یکی از سران فتنه 88 که از همان سال ها علی رغم اقداماتی که داشت مورد رأفت نظام جمهوری اسلامی قرار گرفت، واکنش های بسیاری را به دنبال داشت.

میرحسین موسوی، عنصر ناکام فتنه تغلب 88، بار دیگر با اظهاراتی علیه مدافعان شریف حریم آل الله چهره واقعی خود را نمایان ساخت.

اقشار مختلف مردم هم که خوب خط قرمزهایشان را می شناسند و اجازه عبور از آن ها را به هیچ کسی نمی دهند، به سرعت واکنش نشان دادند و یادآوری کردند که عناصر شکست خورده سال 88 را در همان نهم دی ماه به زباله دان تاریخ جمهوری اسلامی فرستادند و دیگر اجازه آشوب و نمایش را به این قماش نمی دهند.

مسؤولان جمهوری اسلامی ایران هم از اقشار مردم جدا نبودند و بلافاصله اعلام کردند که کسی حق توهین به شهدا و سربازان مدافع امنیت این مردم را ندارد و این گونه اظهارات ناشیانه از عقده های گذشته این افراد نسبت به دلاوران سرافرازی چون شهید وقاحت راه سکوت را در پیش گرفتند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکنش ها به وقاحت موسوی ادامه دارد| می خواهد بگوید «من هم هستم»

واکنش ها به وقاحت موسوی ادامه دارد| می خواهد بگوید «من هم هستم»